Uitlaatservice

UITLAAT- EN OPPASSERVICE VOOR AMSTERDAM CENTRUM EN WESTERPARK

Om bij te dragen aan een optimale gezondheid is het voor honden  zo belangrijk om dagelijks te rennen en hun energie eruit te laten. Om die reden duren mijn uitlaatrondes 1,5 uur. Dat geeft de honden alle tijd om door het bos te struinen, te rennen, te snuffelen en te spelen met de andere honden.

De plekken waar ik de honden uitlaat zijn allemaal bosrijke gebieden in de buurt van Amsterdam die zijn voorzien van voldoende water, schaduw en grote velden om lekker te rennen. Doordat ik mijn ophaalgebied beperk tot Amsterdam Centrum en Westerpark hoeven de honden niet lang in de bus te zitten. Mocht uw Stadsdeel echter grenzen aan Amsterdam Centrum, en ligt het op mijn route kunt u ook contact opnemen.

Ik kom de hond bij u thuis ophalen en na de wandeling wordt hij/zij moe maar voldaan weer teruggebracht naar uw huis. Ik vervoer de honden in mijn busje dat voldoet aan de gestelde veiligheidseisen.

Flexibiliteit vind ik heel erg belangrijk en daarom zijn er meerdere uitlaatrondes per dag. Ook in het weekend is het geen enkel probleem als uw hond moet worden uitgelaten. Tevens bied Meneer de Hond van april t/m  oktober iedereen met een wisselende baan, bestaan of zaak etc. de mogelijkheid om uw hond lekker zijn energie eruit te laten in de avondronde zodat hij daarna lekker uitgeput thuis komt. Er is ook een speciale dag- en avondronde voor puppy’s en oude van dagen, die niet te lang mogen of kunnen wandelen en/of spelen. Vanwege de kleinschaligheid en ook de flexibiliteit en het feit dat er drie rondes per dag zijn kunt u vaak nog op dezelfde dag beslissen of uw hond mee gaat. Er worden geen kosten in rekening gebracht als u op het laatste moment besluit dat de hond niet mee hoeft in de uitlaatronde. Uiteraard is er al een vaste roedel van hondjes die op dezelfde dagen/tijden meegaan en de mogelijkheid voor vaste dagen is ook aanwezig.

FACEBOOK

Het is voor u belangrijk maar ook leuk om te weten waar en met welke honden uw hond speelt. Als extra service wordt uw hond regelmatig gefilmd tijdens de uitlaatronde en kunt u de filmpjes op de FACEBOOK PAGINA van Meneer de Hond bekijken.

OPPASSERVICE

Het kan voorkomen dat u meerdere dagen van huis moet en niet weer de buren wilt vragen om voor uw hond te zorgen. Vanaf nu hoeft dat geen enkel probleem te zijn. Ik biedt aan om uw hond bij mij thuis te laten logeren. Uw hond wordt dan opgevangen in huiselijke kring en heeft dan gezelschap van mijn eigen hond Ziggy. Doordat er maximaal 2 honden tegelijk bij mij logeren is er voor iedere hond tijd voor genoeg aandacht en liefde. Wat het uitlaten betreft gaat hij gewoon mee met de uitlaatrondes dus aan voldoende beweging zal het uw niet ontbreken. Ziggy eet natuurvoer van de Vergulde Hond (zie onder de pagina links) dus mocht uw hond een ander dieet volgen dan kunt u het eten meegeven.


Samengevat biedt Meneer De Hond u aan: 

  • 2 uitlaatrondes per dag van anderhalf uur, 5 dagen per week;
  • Ochtendronde tussen 10.00-13.00 uur/middagronde tussen 13.00-16.00 uur. Weekendronde tussen 10.00-13.00 uur;
  • Voor alle honden vanaf 6 maanden oud;
  • Ik bezoek alle mogelijke uitlaatgebieden rond Amsterdam;
  • Bij hoge temperaturen altijd een plek waar uw hond zoveel mogelijk in het water kan;
  • Flexibel, dus kunt u op het laatste moment niet of juist wel, dat is geen enkel probleem.;
  • Kort van te voren afzeggen wordt niet in rekening gebracht;
  • Geen hogere tarieven tijdens weekend-en feestdagen;
  • Hondenoppas in huiselijke sfeer.